Pink Panda Haul

by - augusztus 06, 2017


El sem hiszem , hogy már is vége a nyár legforróbb hónapjának! Mintha még csak egy napja lett volna , hogy végre mindenki felszabadulhatott , az iskola pad , vagy épp a munkahelyi stressz alól. Rossz szokásom szerint , hogy ezt a pánikot enyhítsem , egyből az egyik csajos praktikához folyamodtam , azaz : a vásárláshoz! 
( Sajnos nálam a bánatfelejtés , legtöbbször ily módon történik!) 

Mivel lusta voltam , ebben a hőségben bárhová is kimozdulni , a gardróbcserémet pedig későbbre tartogatom , így az online vásárláshoz folyamodtam.
Végül a Pink Panda oldalán kötöttem ki , ahol szuper színes és pénztárca barát akciókra bukkantam!


Szerzeményeim rendkívül csajosak és nyáriasak is , na de lássuk is őket!:

1. Makeup Revolution szemhéjpúder paletta - BBB Fortune Favours the Brave

Ára : 5.090 ft  helyett 2990 ft

Régóta vágytam már , egy égetett sminkeket tartalmazó palettára , amely egyben praktikus is és elfér egy átlag méretű női táskában. Ilyenre eddig viszont nem nagyon bukkantam. Ez a paletta azonban minden igényemnek eleget tesz , na de lássuk is , hogy miért: 
 • Keskeny , és hiba nélkül záródik , tükör is található benne.
 • Szemhéjecsetet is tartalmaz , amely ráadásul duo végű.
 • 30 matt , szatén és csillámos szemhéjpúdert találhatunk benne : minden alkalomra megfelel!
 • Az árnyalatok remekül pigmentáltak , nagyon szépen kiemelik szemhéjunkat.
 • Hiba: Egyetlen hibát találtam a paletta használata során , a matt hatás ú szemhéjpúderek , igen könnyen hullanak , poroznak. 


2. Essence Cubanita Gel Eyeliner Pen gél szemceruza - türkizkék

Ára : 790 ft

A nyár kezdetekor a kozmetikusom ajánlására beszereztem egy púderszínű ,,eyeliner"-t , ami kicsit eltér a szokványos fekete ,, eyeliner " -től. Igazán megtetszett , szóval utána olvastam , hogy mit tudnak még és , hogy illik használni eme színes darabokat. Boltokban nem , de interneten több helyen is rábukkantam az Essence eme darabjára , melynek gyönyörű hűvös tengerszíne tetszett meg először - nem teketóriáztam , egyből kosaramba is tettem. Véleményem a termékről:

 • Csavarható , így nem kell farigcsálni , nehezen törik.
 • Gyönyörű élénk színe van , amely nagyon jól pigmentált.
 • Több funkciós , használható szemceruzaként , tusvonal vagy vízvonal rajzolására .
 • Nagyon jó szemhéjpúder alap , én az előbb említett paletta mélykék színével keverve használtam, a hatás pedig lenyűgöző volt. 
 • Hiba: -


3. Mayani Design Mermaid Brush Set ecsetkészlet - Rainbow

Ára : 8290 ft  helyett 2990 ft 

Végül , de nem utolsó sorban következzen ez a kis ecset kollekció , amivel már a termék megjelenése óta szemezgetek. Sok különböző design-al láttam már , szerintem mostanában igazán kedvelt szépségipari cikké vállt.   Természetesen az extra style-hoz elég magas ár tartozik , így nem akartam megvásárolni egészen addig , ameddig itt Pink Pandán meg nem pillantottam , ezt a hihetetlen akciót. Mikor kezembe fogtam őket , és szemügyre vettem , hogy milyen bohókásak egyből nyáriasabb és jobb hangulatom lett . Az elbűvölő megjelenésen és a kedvezményes áron kívül , még rengeteg előnyét mertem felfedezni ennek a kis kollekciónak: 

 • Hat darab ecsetet tartalmaz: 4 arc és 2 szemecsetet
 • Amint már említettem , rendkívül sikkes a megjelenése.
 • Nagyon stabil a fogása.
 • Ecset részei pedig tömöttek , és rendkívül  puhák - jól moshatóak.
 • Könnyen felveszik az adott szépségápolási sminket , és felveszik az arcra.
 • Hiba: Egyetlen hibát leltem fel , de ez teljesen szubjektív , kicsit nagynak találtam az ecseteket, az arcomhoz képest.


Összességében

A felsorolt termékek mindegyike különleges , és egytől-egyig szívem vágya volt , természetesen a pénztárcámat is megakartam kímélni , így az iskola kezdés küszöbén , no meg nyáron mindig jól jön a spórolt pénz. A megtakarított összeg pedig elképesztő , 15070 ft helyett mindössze 6770 ft - ot fizettem , azaz 8300 ft - ot takarítottam meg! Most egy elégedett és takarékos shopping mániás  lánynak érzem magam.

Nektek elnyerte valamelyik termék a tetszéseteket?:) 
A PinkPanda gyors szállításának és segítőkészségének pedig ezer köszönet! :) 

You May Also Like

0 megjegyzés