A Szezon Mintái

by - augusztus 12, 2017


Lassan véget ér az idei nyár is , immár a szezon végi leárazások kezdődnek az üzletekben . Eszembe jutott a minap miközben épp ezeket böngésztem , hogy az egyszínű és egyszerű nyári darabokon kívül , két fajta irányzattal találkoztam a polcok sorai között: A tengerészcsíkos , hűvös partokat idéző inkább vízszintes , mint függőleges csíkokkal. Illetve a merészebb mintákat felvonultató darabokkal. Nekem személy szerint az egyszerű kissé nude , vagy akár az anyagában különleges dolgok a kedvenceim , viszont kíváncsi vagyok ti mit preferáltok.  
Mit viseltetek szívesebben a forró és színes nyári  napok alatt? Ti is a letisztultság szerelmesei vagytok , vagy bevállaltok akár merészebb mintákat? 


Inspirációként hoztam nektek néhány különböző stílusú összeállítást! 


Nyári Mini Ruhák

Csíkos/Nude/Mintás
Ha miniruha közül választani kéne , hogy testrefeszülős vagy lazább, ebben a hőségben garantáltan a bővebb szabásúak felé hajlok.Az összes képen látható ruha , az egyik kedvenc boltomból , a Zara-ból beszerezhető.


Nyári Maxi Ruhák
Mintás/Egyszínű/Csíkos
Nekem nagy kedvencem a maxi , annak a tévhitnek ellenére , hogy alacsony lányokra nem illik , én előszeretettel hordom és jól is érzem benne magam , és ha egy ruhát viselünk nem ez a legfontosabb szempont?!:)  


Overálok
Egyszerűen imádom az overálokat , egy pár éve tettek nagy népszerűségre szert , ezek az úgy nevezett nadrágruhák , én nagyon praktikusnak tartom és tartottam már akkor is - az elegancia a kényelmesség és a nőiesség ötvözetei.


Felsők 

Mintás/Csíkos/Egyszínű

A ruhákhoz hasonlóan , a felsőknél is pártolom a lengébb anyagú , elegánsabb szabású darabokat . Talán ez az  miatt van nálam , hogy szeretek elegánsan és visszafogottan öltözni. A  középen látható blúzba egyszerűen bele szerettem , 100% , hogy beszerzem. 


Szoknyák

Púder/Natúr csíkos/Mintás

Ami a szoknyákat illeti , szerintem a legnehezebben kiválasztható ruhadarabok egyike , persze csak a fehérneműk után.  Egy szoknya választásánál , nagyon kell figyelnünk arra , hogy milyen felsővel kombináljuk ,  melyik hosszúság áll nekünk jól - természetesen mi az esztétikus és esetleg vegyünk - e alá harisnyát, és ha igen , az , hogy mutasson jól?


Nadrágok

Egyszínű/Csíkos/Mintás

Ha nyár , akkor rövid gatya szezon , én személy szerint nem preferálom a rövid nacikat , de  ha meleg az idő , muszáj ahhoz folyamodnom. Szóval ha nagy nehezen elhatározom magam , akkor a magas derekú fazonokat választom , amik kicsit slankítanak és nyújtanak . Ezek a mintás és egyszerű darabok igazán megtetszettetek , kár , hogy  lassan vége a nyárnak! :( 


Kimonók

Csíkos/Világoskék/Mintás 
Imádom a zakókat , és a blézereket! Nyáron pedig mi helyettesíthetné őket jobban , mint egy könnyed kimonó! Ezek a kis leplek , szinte minden mintában , és színben , hosszú és rövid fazonban is megtalálhatóak . Legjobban pedig akkor járunk , ha egy jó kis használt ruha üzletben indulunk a nyomukra.


Remélem valamelyik összeállításom elnyerte a tetszéseteket. Én speciál örülök , hogy elbúcsúzhatok a nyári daraboktól és alig várom a jó kis beburkolódzós őszi pulcsi korszakot! :) :P 
A képeken lévő ruhákat a következő boltokban találjátok meg: 

Puszi mindenkinek!:)You May Also Like

0 megjegyzés