Isana Termékteszt

by - július 08, 2017Around The World

Ha van köztetek olyan , aki hozzám hasonlóan próbál az aktuális akciókról tájékozódni , bizonyára már is láthatta , hogy a napokban a legtöbb üzletben elkezdődött az úgy nevezett ,, mid summer sale " időszak. Eme fantasztikus és felettébb pénztárcabarát korszak előnyeit próbáltam kihasználni , mikor utam a Rossman drogériájába vezetett. Ahogy ezekben a drogériákban velünk nőkkel történni szokott , minden szépségápolási terméket , ami egy kicsit is megtetszett megtapiztam , megillatoztam , vagy épp magamra kentem. A tusfürdős polc előtt bámészkodva , megakadt a szemem az Isana Around the World nevet viselő kollekcióján. A kreativitás szinte sugárzott erről a kollekcióról ; hisz minden egyes illat a világ egy különleges részére repít minket. Szóval elkapott a hév és kíváncsiságból a kollekció összes darabját , amit itt meg találtam bele is pakoltam kosaramba. Aznap este pedig , nagy lelkesedéssel teszteltem őket.Most pedig következzenek a személyes tapasztalataim! :) :

                                                                              A Romantikus Tahiti
Elsőként Tahiti - ba tettem meg frissítő utazásom , amely során a mámorító kókusz és egy erőteljesen szurka-piszkáló illat kísért , ami nem volt más , mint a trópusi licsi. Rózsaszín kupakja és az egzotikus kókusz illata egy wattacukorra emlékeztetett , amelyről aztán a gyengédség , könnyedség és a romantikus hangulat jutott eszembe. Hosszú nyáresti,,gyertyafényes fürdőzésekhez  tökéletes kikapcsolódást biztosít.

                                 Az Üdítő Kuba

A pörgés , a frissesség , és a szenvedélyes csábítás illata , amit ez a tusfürdő nyújt számunkra. Teljesen  a lime frissítő aromája és a citrom erőteljes savanykás íze jutott eszembe , mikor megillatoztam ezt a darabot. A dobozán az állt , hogy illata a sárkánygyümölcsére is hasonlít ; ám nekem a fent említetteken kívül aromájáról csak a kaktuszos TopJoy jutott eszembe - még doboza is zöld , az üdítőjéhez hasonlóan. Kitűnő társunk lehet egy frissítő fürdő során , amelyet egy fárasztó és igazán fülledt nap után kívánunk megejteni. 

                                  A Vadító Dél-Afrika
Dél Afrika a szafarik , a hőség és a tűző napsütés országa. Ez a tusfürdő pontosan ezt idézi bennünk , az erőteljes méz és a tömény narancsszörp illat facsarta az orrom , mikor felpattintom a tubust. Tudni kell , én nem szeretem az ennyire intenzív illatokat , inkább vagyok a lágyabak híve. Ami külső megjelenését illeti , forróságot és naplementét idéző narancssárga borítója igazán rikít. Ez a szenvedélyes illat csábításhoz garantáltan ajánlott.


A termékek egytől - egyig színes és varázslatos élményt nyújtanak tisztálkodásunk során. Nem is beszélve arról , hogy gondolatban odarepítenek minket azokra a különleges helyekre , amelyekről neveiket kapták : ezt a külcsínnel is sugározva. Ami pedig a minőséget illeti , felettébb puha , lágy és gél - szerű tusfürdőt tartalmaznak a helyes kis tubusok. Bőrünkön teljes mértékben hidratálóan hatnak , és már egy cseppnyi varázstól is maréknyi hab keletkezik. Illata rendkívül tartós , én még másnap is éreztem magamon. Az egyetlen hátrány amit tapasztaltam , csupán az , hogy könnyedsége miatt már egy enyhe nyomástól is rengeteg tusfürdő kifolyik a tubusból ( valószínű , hogy erre most a nagy meleg is rásegít ) , de azért legyünk óvatosak , kár lenne a pazarlásért! Ár - érték arányban is kitűnően vizsgáztak , hiszen 249 ft-ért 300 ml -t kaphatunk. A tusfürdőkön kívül egy kis szerencsével találhatunk még , sampont , testápolót , testvajat , és kézkrémet az üzletek polcain ezekben a témákban.Az én ízlésemnek legjobban a Tahiti illat felelt meg. Remélem kaptatok egy kis inspirációt , és ha adódik alkalmatok kipróbáljátok valamelyiket. 

Mit gondoltok , első körben  melyik lenne az ? 


You May Also Like

0 megjegyzés