#Ebay Wishlist - Summer

by - június 25, 2017


Még csak most kezdődött el a nyár , de alig egy röpke hét , és nemsokára vége is az első forró hónapnak . A nagy hőség miatt ,  az elmúlt napokat inkább a szobámban töltöttem a laptopommal babrálva ; így böngészgettem kicsit az Ebay kínálata között. Rengeteg színes és jó pofa dologra bukkantam , amelyek egy pillantás alatt jó kedvre derítettek. Igaz , rendelésünk , nem biztos , hogy megérkezne az utolsó nyári hónap előtt , de azért egy próbát megérnek , ezek a barátságos kütyük , hogy mindennapjainkat igazán vidámmá tegyék!MACARONOS FÜLHALLGATÓ : Ára : ~ 350 ft- 800 ft / link
Ez az aprócska kör alakú francia csodasüti már színével megdobogtatja az emberek szívét. Habár az ízvilága nem biztos , hogy mindenki tetszését elnyeri , nekem megjelenésével nagyon is belopta magát a lelkembe. Sőt , jelen esetben még praktikus is , mert fülhallgatónkat tárolhatjuk benne , ezzel mindenki rémálmától az összegubancolódástól megvédve a ketyerénket. Hosszú nyári utazásokhoz igazán praktikus ,,utastárs" , valamint segítségével mindenféle bonyodalom nélkül tudjuk hallgatni  kedvenc zenéinket és természetesen emellett még cukin is néz ki . 


GYÜMÖLCSÖS PÁRNA : Ára : ~ 750 ft - 1200 ft / link
Délutáni szunyókáláshoz , vagy strandon heverészéshez , kellemes nyári estéken nyugágyban lévő láblógatáshoz is alkalmas társ ez a pihe-puha párna. Amint ránézek igazi frissességet és hűvösséget idéz bennem. Mindezek mellett , olyan ennivaló , hogy egyből a zamatos nyári gyümölcsökre gondolok tőle. Ami az árát illeti , kicsit magasabb , mint a megszokott , de ha elnyeri tetszésünket igazán megéri megvenni. ÚSZÓ LÓTUSZ GYERTYÁK : Ára : ~ 800 ft - 1200 ft / link 
Szintén kicsit drágább kategóriába tartoznak ezek a kellemes hangulatot varázsoló úszó gyertyák. Színesek , és még praktikusak is ; mert nem kell attól tartanunk , hogy az egész gyertyánk leég , mivel közepébe helyezhetünk egy cserélhető mécsest. Igazán romantikus és varázslatos hatást érhetünk el , ha kipróbáljuk milyen hatást kelt egy kisebb tavacskára helyezve. Arról nem is beszélve , hogy milyen varázslatos kellék lehet álmaink randijához.


NYÁRI TÉMÁJÚ WASHI TAPE : Ára : ~ 200 ft - 400 ft / link
Kezdő Bullet Journal őrültként , egész nap washi tape-k után keresgélek . Körbe is néztem pár boltban , mire rájöttem , hogy áruk Ebay-en a legbarátságosabb. Ezek a nyári témájú , kagylós , illetve virágos kis celluxok egyből elnyerték tetszésemet. Én speciál Bullet Journal-omat fogom vele díszíteni , de mint tudjuk nagyon sok minden díszítésére alkalmasak.


SZILIKON FORMA: Ára : ~ 206 ft -500 ft / link
Ahogy előző cikkem alapján is láthattátok érdeklődöm , a sütés- főzés világa iránt. Természetesen már most begyűjtöttem pár ehhez hasonló kelléket , és eddig nem igazán akadt rá panaszom. A változatos formák pedig teljes mértékben elnyerték tetszésemet. Most csak egy egyszerű jégkocka készítőről van szó , ami természetesen több mindenre jó , mint amire gondolnánk. Egyaránt önthetünk benne csokoládét , marcipánfigurát , szappant , fürdőformákat , vagy akár megunt zsírkrétáinkat is megolvaszthatjuk , majd formára önthetjük , ezzel játékos és egyben újrahasznosított krétákat kreálva. Az alábbi link alatt rengeteg fajta formát találtok ,  a legegyszerűbbtől az extrán cuki pingvinesig.


VIRÁGOS  FEJPÁNT : Ára: ~270 ft -350 ft / link
Pár éve jött divatba , a virágos fejpánt őrület , ami  nyár és a fesztiválok elengedhetetlen kellékévé vállt.Sokszínűségének köszönhetően mindenféle hajtípusra találhatunk megfelelő darabot. Természetesen divat megszállottságom miatt , nem hagyhattam ki , hogy ne gyűjtsek be néhány darabok. Ezek a kis kiegészítők rengeteg színben és stílusban megjelentek . Léteznek szezonális darabok , illetve egészen a legegyszerűbbtől és letisztultabbtól , a leglazább / bohóbb stílusúig terjedő darabok. Sőt , itt Ebay-en még világítósat is találtam!


ÜVEG NYAKLÁNC: Ára: ~ 270 ft -350 ft / link
Ebbe a kis üvegbe zárt tengerbe elsősorban , az ékszer különlegességek megszállottjai képesek beleszeretni. Nyárias hangulatot keltve elhozza nekünk a süvítő szél , a homokos tengerpart és a morajló víz hatását . Ezek felett vintage  hatást kelt , és teljesen jól passzol minden egyszerű ruhadarabhoz. 


MANDALÁS TELEFONTOK: Ára: ~ 380 ft / link
Nemcsak Iphone tulajdonosokon , hiszen szerencsére ezen a linken többféle fajta telefonra találhatunk megfelelő tokot.Ami még mindenképp előny az a nagyon barátságos ár , és a nagy színválaszték.  Ezek a kifinomult telefon tokok teljes mértékben csajosak , és kifinomult megjelenést sugároznak telefonunknak. ( Természetesen nem csak nyárra! )


RÓZSÁS LAMPION: ÁRA : ~ 630 ft / link 
A világítós gyertyák után egy lampion füzér  következik. Egy pár éve teljesen , belegabalyodtam ezekbe a változatos kivitelezésekben kapható füzérekbe. Mindenhol nézegettem őket , ám 2-3 ezer forint alatt nem nagyon találtam , így alig várom , hogy most megrendelhessem ezt a szépséget innen. Nyáron teraszunkra és erkélyünkre is egyaránt tökéletes díszítés , és a hűvösebb időszakokban pedig szobánkban is remekül mutat - z említettekhez mellett , a gyertyákhoz hasonlóan szintén romantikus hangulatot kelt. 


SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG LIPSTICK , AVAGY KAILIJUMEI: Ára: ~ 680 ft - 1300 ft / link
Ez a szépségápolási termék a tavalyi évben debütált , személy szerint én előbb nem nagyon találkoztam vele sehol. Ami a színhatását illeti , világos rózsaszín vagy egy egyszerű színtelen hatást kölcsönöz ajkunknak - így , ha erőteljes rúzsok rabjai vagyunk , semmikép pazaroljuk erre pénzünket. Ami azt illeti állaga is fura : kissé zselés és műanyag - szerű , kinézete viszont elragadó és egyből gyermekkorunk nagy kedvencére a Szépség és a Szörnyeteg c. filmre emlékeztet minket. 
Nektek belopta magát valamelyik színes apróság a szívetekbe? :) 

You May Also Like

0 megjegyzés